Αρχιτεκτονική WiNG 5.x WLAN της Motorola

Mικρότερο κόστος. Μεγαλύτερη απόδοση και αξιοπιστία.
Η αρχιτεκτονική WING 5.x WLAN της Motorola προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του ασύρματου δικτύου 802.11n και κάτι παραπάνω. Προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και ανθεκτικότητα, υψηλού επιπέδου ανοχή σφαλμάτων, αξιοπιστία ακόμη και σε απομακρυσμένες τοποθεσίες, μειώνοντας παράλληλα το κόστος διασύνδεσης χρηστών και διευκολύνοντας την διαδικασία πρόσβασης. Και με μια μεγάλη ποικιλία από σταθμούς πρόσβασης (Access Points) και ευέλικτες ρυθμίσεις δικτύου, μπορείτε να έχετε το δίκτυο που χρειάζεστε με αμελητέο κόστος και υποδομή.
Αφήστε μας να σας δείξουμε τον τρόπο για ένα ασύρματο δίκτυο λιγότερο περίπλοκο, λιγότερο δαπανηρό με μεγαλύτερη χωρητικότητα, περισσότερη ευελιξία, και σαν αποτέλεσμα όλων αυτών πιο ικανοποιημένους πελάτες.

Η διαδικασία των απογραφών είναι μία απο τις βασικές λειτουργίες διαχείρισης μιάς επιχείρησης. Δεν υπάρχει επιχείρηση που να μη δίνει τη μέγιστη προσοχή στην καταμέτρηση των χρημάτων που διαθέτει.

Το να κρατάει κανείς το ταμείο του τακτοποιημένο, καθώς και το να έχει κάθε στιγμή σαφή εικόνα των διαθεσίμων του, αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Ωστόσο, πάρα πολλές επιχειρήσεις στην πραγματικότητα έχουν ελλιπή εικόνα του πραγματικών ποσών που διαθέτουν.

Τα αποθηκευμένα εμπορεύματα είναι οργανικό κομμάτι του κεφαλαίου μιας επιχείρησης. Το να μην ξέρεις τι έχεις στην αποθήκη σου σημαίνει στην πραγματικότητα ότι δεν ξέρεις πόσα χρήματα έχεις στο ταμείο σου.
 

Η Aπογραφή Α.Ε. έρχεται να δώσει τέρμα στις πλημμελείς απογραφές εμπορευμάτων. Με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και με εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, αναλαμβάνει τη διεξαγωγή των απογραφών σας γρήγορα, υπεύθυνα και, προπάντων, με ακρίβεια.  >>>

Κεντρικά, Αθήνα:Όθωνος 42 17234, Δάφνη Τηλ:210 9028178, Fax: 210 9028178