Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ Α.Ε

Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ Α.Ε ιδρύθηκε στις αρχές του 2010, με βασικό αντικείμενο δράσης το σχεδιασμό, υλοποίηση, παροχή υπηρεσιών και υποστήριξη λύσεων Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Βασισμένη σε πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για τη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων. Ακολουθώντας τις ανάγκες των πελατών της δραστηριοποιείται στην Ελληνική και την Κυπριακή αγορά. Με βασικό στόχο την μείωση του κόστους διαδικασιών όπως είναι η Απογραφή, κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να έχει συνεργασίες με πολυεθνικές και όχι μόνον εταιρίες και οργανισμούς.

Η σωστή αποτύπωση της εικόνας των αποθεμάτων ή των παγίων μιάς επιχείρησης, βοηθούν σημαντικά στην βελτίωση της οικονομικής τους εικόνας και της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών των επιχειρήσεων πρός τους πελάτες τους, με ταυτόχρονη μείωση του.

Η εμπειρία που αντλείται απο τις επιλεγμένες συνεργάσίες με ηγέτιδες επιχειρήσεις του χώρου, η οποίες διακρίνονται για την επιτυχία των λύσεων και την ποιότητα της υποστήριξης που παρέχουν. Η προσήλωση στην καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών αποτέλεσε τη βάση της δομής και της λειτουργίας της ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ Α.Ε

Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ Α.Ε. συμμετέχει στον όμιλο εταιριών της Β. Ι. ΑΛΜΠΑΝΗΣ Α.Ε. που συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, στον τομέα της σχεδίασης και παραγωγής πρωτοποριακών προϊόντων και λύσεων.
Ο όμιλος αντιπροσωπεύει εταιρίες όπως: 

  • MOTOROLA Enterprise Mobility Division (ex. Symbol) (Premier Solution Partner)
  • ZEBRA TECHNOLOGIES (Premier Partner / ZASP)
  • Honeywell Batteries (Premier Partner)
  • Honeywell / (HHP/Metrologic) (Premier Partner)
  • TEC Toshiba
  • CITIZEN, DATAMAX (Direct Partner)

Ενώ συνεργάζεται με τα προιόντα των εταιριών INTERMEC (Reseller), DATALOGIC (Accredited reseller), O’Neil printers (Reseller) και Chipher Lab (Reseller).

 

Η διαδικασία των απογραφών είναι μία απο τις βασικές λειτουργίες διαχείρισης μιάς επιχείρησης. Δεν υπάρχει επιχείρηση που να μη δίνει τη μέγιστη προσοχή στην καταμέτρηση των χρημάτων που διαθέτει.

Το να κρατάει κανείς το ταμείο του τακτοποιημένο, καθώς και το να έχει κάθε στιγμή σαφή εικόνα των διαθεσίμων του, αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Ωστόσο, πάρα πολλές επιχειρήσεις στην πραγματικότητα έχουν ελλιπή εικόνα του πραγματικών ποσών που διαθέτουν.

Τα αποθηκευμένα εμπορεύματα είναι οργανικό κομμάτι του κεφαλαίου μιας επιχείρησης. Το να μην ξέρεις τι έχεις στην αποθήκη σου σημαίνει στην πραγματικότητα ότι δεν ξέρεις πόσα χρήματα έχεις στο ταμείο σου.
 

Η Aπογραφή Α.Ε. έρχεται να δώσει τέρμα στις πλημμελείς απογραφές εμπορευμάτων. Με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και με εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, αναλαμβάνει τη διεξαγωγή των απογραφών σας γρήγορα, υπεύθυνα και, προπάντων, με ακρίβεια.  >>>

Κεντρικά, Αθήνα:Όθωνος 42 17234, Δάφνη Τηλ:210 9028178, Fax: 210 9028178